Kontes Review Klinik Cinta

Kontes Review Klinik Cinta tahun 2013, Contest review dan contest seo dengan keyword Kontes Review Klinik Cinta
Kontes Review Klinik Cinta tahun 2013 - Contest review dan contest seo dengan keyword Kontes Review Klinik Cinta.

Contest ini dianjurkan dengan ikhlas buat semua blogger tidak kira yang pernah masuk ataupun yang pertama kali masuk ke blog klinik cinta.

Dah nama pun klinik cinta, sudah tentulah isi kandungannya pun mengenai madah cinta kesemuanya.

Penambahbaikan di Klinik Cinta sempena Kontes Review Klinik Cinta

Yang ne kena ada @ wajib katanya bagi memenuhi syarat penyertaan Kontes Review Klinik Cinta. Secara jujur, nak bagi pendapat ne memang susah sikit apatah lagi cadangan penambahbaikannya.

Namun saya akan cuba untuk memberi pendapat dan cadangan sebaik mungkin. Cheewahh...ayat skema!

Navigation

Navigation

Benda tu memang tulisan je ka? Alangkah bagusnya jika benda tu adalah button yang akan redirect reader ke satu-satu bahagian jika di klik.

Contohnya macam tulisan admin@klinikcinta.com tu, kan bgus kalau boleh di linkkan ke bahagian contact atau direct terus ke email admin-admin yang ada.

Haa..yang welcome dengan icon telepon tu pula, ingatkan tadi kalau klik boleh call admin-admin ke webcam ke tadi. Rupa-rupanya hanya sekadar tulisan sahaja. Tertipu...!! hehehe..kn bgus kalau boleh webcam-webcam ke dengan admin sembang-sembang kongsi masalah cinta.

Tak perlu la 24/7 , 24/2 pun ok jugak. Setiap sabtu dan ahad ke...

Icon laman sosial

Icon laman sosial

Icon laman sosial tu.. Rasanya tiada masalah nak letak banyak-banyak macam tu, lagi banyak pilihan nak share artikel yang ada. Namun, alangkah bagusnya jika di tambah title dan alt (title='' alt='') untuk setiap icon tersebut.

Bukan apa, icon tu kecik sangat. Maklumlah mata ne rabun sikit tak berapa nampak la icon tu untuk laman sosial mana. Kalau simbol F tu tau la facebook tp yang dekat tengah-tengah tu??

Contact button

Contact button

Contact. Ya, contact tu penting. Mana la tau kot-kot ada yang putus cinta tahap gaban dan perlukan nasihat kn, boleh la contact admin-admin yang ada. Contoh masalah nak menang Kontes Review Klinik Cinta, oppsss...opsite sikit!

Tapi, kn bagus jika di wujudkan satu section khas untuk contact. Maksudnya bila klik je menu contact tu akan keluar la contact form dalam page tu. Kalau main ayat-ayat je lepas tu bagi link untuk buka lagi satu page yang baru, rasanya ianya agak melecehkan.

Button admin

Button admin

Hurmm...button admin tu kurang faham sikit function dia. Boleh tolong jelaskan, hehehee... Bukan apa, macam tak berkaitan je.

Button tu kalau klik akan memaparkan semua artikel yang di tulis oleh admin blog klinik cinta kn? So, what for??

Button sembang

Button sembang

Button sembang. Bila klik macam tak sembang sangat pun. Kan bagus kalau guna button tu untuk entry-entry yang berkaitan contohnya entry yang bertanyakan kisah dan pengalaman cinta readers.

Letak chatroom ke, kan lebih berguna..bru lah sembang namanya :)

Tema klinikcinta.com

blog Kontes Review Klinik CintaKlinik cinta. Menarik tu, niche yang ada potensi besar untuk memukau dan memikat hati readers. Kalau kena caranya, memang boleh popular niche blog klinik cinta ne. Macam mana caranya, kenalah tanya para otai-otai yang ada ye..saya tak reti...

Pemilihan warna pun boleh tahan juga. Putih, hitam dan hijau. Sejuk je mata memandang. Memang bersesuaian sangat la dengan konsep dan niche blog yang ingin di ketengahkan.

Masuk-masuk je dah terpukau dengan 1st impression yang ada pada blog ne. Baca-baca kisah cinta dan tips-tips yang ada, rasa rileks je. Haa..kn bagus tu, itulah yang readers nak.



Kedudukan widget pada footer

Kedudukan widget pada footer

Kalu boleh widget-widget dekat footer tu letak la dekat sidebar. Takkan la widget about klinik cinta letak dekat footer. Betul tak..??

Widget hubungi klinik cinta pun dekat footer jugak? Takkan la kot. Letak la dekat sidebar supaya senang readers nak guna widget-widget tu pada masa-masa tertentu.

Widget-widget tu semua kan penting, jadi adalah lebih elok letak dekat sidebar.

Kesimpulan

Klinik cinta - Kontes review klinik cinta, wah lebih kurang je kan bunyinya. Satu pemilihan domain yang agak bagus dan berpotensi besar untuk maju dan menjadi popular.

Terapkan seni-seni SEO ( search engine optimization) ke dalamnya di tambah lagi dengan domain dan hosting sendiri konform meletup punya la.

Bagi mereka-mereka yang ada masalah cinta mahupun yang baru nak berjinak-jinak ke alam cinta ne, pegi la lawat website klinik cinta ne. Best..!

Info ringkas mengenai Kontes Review Klinik Cinta

  • Tempoh Kontes : Sebulan iaitu 22 September - 22 Oktober 2013
  • Penyertaan : Terbuka kepada semua platform blogger Malaysia tidak kisah baru atau lama.

Syarat Penyertaan Kontes Review di Klinik Cinta

  • Penulisan adalah mengenai pendapat yang positif, idea serta cadangan penambahbaikan di Klinik Cinta
  • Entri haruslah mempunyai ScreenShot/PrintScreen laman Klinik Cinta
  • Minimum penulisan adalah 300 patah perkataan jika lebih lagi bagus
  • Wajib letak backlink kepada Klinik Cinta dalam entri penyertaan kontes
  • Hanya satu pernyertaan entri sahaja bagi setiap peserta kontes
  • Like Fanpage Klinik Cinta, bagi mengetahui update terbaru jika ada senarai penaja terbaru dan info-info mengenai kontes ini.
  • Add Google+ Klinik Cinta
  • Entri penulisan haruslah original tidak copy atau tiru daripada peserta lain
  • Di akhir penulisan anda wajib meletakkan senarai link penaja kontes review klinik cinta 
Incoming related search :
Kontes Review Klinik Cinta
kontes review klinik cinta

Penaja Kontes Review Klinik Cinta

Kontes Review Klinik Cinta ini dianjurkan oleh Klinik Cinta dan di taja oleh Sweetkurma, Beautiful Places to Visit, KongsiBersamaNora, Blogger Lelaki, Fuh.My, Khairul Zamri, Pondok Kecil, HasrulHassan, Aku Penghibur, Nurmujahidah, Nabila Biela, Sheda-ucu, Irwan Alessa, Shida Radzuan, Asyrof Asri, Eyma Lydia, Jejari Comel dan Mohd Ridzwan dot com.

Kontes Review Klinik Cinta tahun 2013 - Contest review dan contest seo dengan keyword Kontes Review Klinik Cinta.
Kontes Review Klinik Cinta 4.5 5 Syazrin Rayhan Sep 24, 2013 Kontes Review Klinik Cinta tahun 2013 - Contest review dan contest seo dengan keyword Kontes Review Klinik Cinta. Kontes Review Klinik Cinta tahun 2013 - Contest review dan contest seo dengan keyword Kontes Review...


Publish pada : Sep 24, 2013,

Share on fb Tweet this Share on G+

Dapatkan update terkini melalui email anda dari blog awanflufy.

author picture

About Author

Saya Syazrin Rayhan, seorang blogger dan dan developers untuk blog awanflufy ini. Seorang pekerja swasta yang gemar berkongsi benda-benda mengarut di dalam blog ini. Semoga apa yang dikongsikan bersama bermanfaat untuk semua orang. Jangan lupa follow saya di G+ @ Syazrin Rayhan .

13 comments...add one:

  1. tq untuk komen yg mmbina..gudluck =)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih atas perkongsian bro.. Saya sebagai admin Klinikcinta pastinya menerima apa segala teguran sebagai langkah penambahbaikkan lagi blog kami..

    ReplyDelete
  3. #nabila biela...welcome n welcome, hehehee =)

    #Irwan Alessa...blh saja bro, serumpun la katakan.. =)

    ReplyDelete
  4. tq sebab sudi join dan mereview,,, terharu tau,, jenjarang buat contest gini,, ekekekekeke

    ReplyDelete
  5. #muja...sama2 muja, hehehee betul tu jarang ada kontes gini.

    ReplyDelete
  6. hehe banyak juga komen diberikan.. goodluck ^^

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum dan Selamat Hari Raya Aidil Adha, minta copy code html senarai penaja terkini. Terima kasih - Semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  8. #Khairul Zamri...ok admin, salam aidiladha jg..akan segera diurus =)

    ReplyDelete
  9. #blogger lelaki...tkde la terbaik sgt, byk lg yg terbaik rasanya mcm bro titan dan bakul.

    ReplyDelete
  10. gudluck..
    singgah datang dari segmen yang sama:)

    ReplyDelete

nabila biela said...

tq untuk komen yg mmbina..gudluck =)

Irwan Alessa said...

Terima kasih atas perkongsian bro.. Saya sebagai admin Klinikcinta pastinya menerima apa segala teguran sebagai langkah penambahbaikkan lagi blog kami..

Syazrin Rayhan said...

#nabila biela...welcome n welcome, hehehee =)

#Irwan Alessa...blh saja bro, serumpun la katakan.. =)

muja said...

tq sebab sudi join dan mereview,,, terharu tau,, jenjarang buat contest gini,, ekekekekeke

Syazrin Rayhan said...

#muja...sama2 muja, hehehee betul tu jarang ada kontes gini.

Zuan said...

hehe banyak juga komen diberikan.. goodluck ^^

Syazrin Rayhan said...

#Zuan...t.kasih tuan :D

Khairul Zamri said...

Assalamualaikum dan Selamat Hari Raya Aidil Adha, minta copy code html senarai penaja terkini. Terima kasih - Semoga berjaya :)

Syazrin Rayhan said...

#Khairul Zamri...ok admin, salam aidiladha jg..akan segera diurus =)

blogger lelaki said...

terbaik juga review ni

Syazrin Rayhan said...

#blogger lelaki...tkde la terbaik sgt, byk lg yg terbaik rasanya mcm bro titan dan bakul.

Shark Kay said...

gudluck..
singgah datang dari segmen yang sama:)

Syazrin Rayhan said...

tq shark... gudluck utk awk juga =)